Ресторант Централ

Комбинация от картини и декоративна мазилка на стена в ресторант Cental в град Ловеч. Уютна трапезария със столове с дървени крака и тапицирани облегалки и седалки, комбинирани с дивани за хранене и масивни трапезни маси. Дизайн на заведение – Георги Петков.

 

Декоративна стена на ресторант

Ресторант Централ в град Ловеч. Декоративна стена с дървена ламперия и голяма картина. Тапицирана мека мебел, канапета и сепарета. Окачени тавани със скрито осветление и луни. Маси, столове и стена от дърво.

 

Ресторант с дървени столове

Уютен ресторант с окачен таван и столове от дърво. Масивна маса, декоративна облицовка, червени стени, топли цветове. Дизайнер на заведения – Георги Петков.

 

Екстериорен дизайн на заведение

Оформяне на градинка пред заведение в град Ловеч. Проект за озаленяване на градина на ресторант.

 

Тераса на заведение

Бели осветителни тела и полилеи с дървесни ленти. Под от гранитосгрес имитиращ дървен паркет. Трапезни столове с ярки цветове. Тъмно сиви дивани и жълти столове. Ламперия от дърво. Ресторант в град Ловеч.

 

Ресторант Централ в град Ловеч

Интериорен дизайн, съчетаващ различни строителни технологии, материали и декорация за интериора като декоративен камък, изкуствен камък, картини, окачен таван, скрито осветление, полилеи. Традиционен стил в интериора.